
MALZEMELER
KREP İÇİN:
3 SU BARDAĞI UN
4 ADET YUMURTA
2 SU BARDAĞI SÜT
TUZ VE ŞEKER
1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU
İÇİ İÇİN:
2 SU BARDAĞI SÜZME YOĞURT
KREM PEYNİR
2 DİŞ SARIMSAK
200 GR SALAM SADE
SIVIYAĞ
4 ADET SALATALIK TURŞUSU
2 ADET KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER
ÜZERİNE:
YARIMŞAR DEMET ÇOK İNCE KIYILMIŞ DEREOTU VE MAYDANOZ
YAPILIŞI:
*KREPLER İÇİN ,YUMURTA,SÜT, TUZ VE ŞEKER ÇIRPILIR UN İLAVE EDİLİP BOZA KIVAMINDA BİR HAMUR HAZIRLANIR.
*KREP TAVASINDA ÖNLÜ ARKALI PİŞİRİLİR.
*AYRI BİR KAPTA SÜZME YOĞURT,PEYNİR SIVIYAĞ TUZ VE KIYILMIŞ DEREOTUNDAN BİR MİKTAR KARIŞTIRILIR.(BİR MİKTAR ÜZERİNE SÜRMEK İÇİN AYRILIR)
*DÜZ BİR ZEMİNE STREÇ FİLM YAYILIR ALTI ADET KREP DİKDÖRTGEN OLUŞTURACAK BİÇİMDE DİZİLİR.

*ÜZERİNE PEYNİRLİ HARÇTAN SÜRÜLÜR.ONUN ÜZERİNE SALAMLAR ARALIKSIZ OLARAK DİZİLİR.

*DİKDÖRTGENİN KISA KENARINA KÖZLENMİŞ BİBER VE SALATALIK TURŞUSU DİZİLİP RULO ŞEKLİNDE SARILIR.
*BUZ DOLABINDA 2-3 SAAT BEKLETİLİR.DOLAPTAN ÇIKARILIP AYRILAN HARÇ ÜZERİNE SÜRÜLÜR.KIYILMIŞ MAYDANOZ VE DEREOTUNA BULANDIRILIP DİLİMLEYEREK SERVİS YAPILIR.

Nefis olmus ellerine saglik!
YanıtlaSil----
Pasta Susleme Teknikleri Etkinligi icin bir davet bu! Gosterin dunya aleme pasta nasil suslenirmis :)
Beni yalniz birakmayacaginizdan eminim...
Hollandadan sevgiler!
www.dusbahcesi.blogspot.com
ellerinize sağlık nefis olmuş
YanıtlaSilPasta Susleme Teknikleri Etkinligi nerde acaba
bende bakmak istiyorum tşk ederim